torsdag 30 december 2010

Att förvara Ink blending foam

Jag vill dela med mig hur jag förvarar mina Ink blending foam.
För ett bra tag sen köpte jag stämplar i en sådan förpackning, som tur var så slängde jag inte den på en gång. När jag sen behövde förvaring till mina ink blending foam kom den till användning.

Jag skar till ett annat papper i samma storlek som pappret som fanns i förpackningen och fäste sen självhäftande kardborreband på pappret. Det får plats tre foam i bred så jag valde att fästa tre kardborreband med lagom avstånd mellan varandra.

Längst ner valde jag att vända på foamen så jag kunde använda förpackningen maximalt
Därefter så jag jag satt dit små etiketter där jag har skrivit namnet på distressen och även gjort ett litet färgprov. Nu hitta jag lätt den foam jag vill använda och samtidigt kan jag använda förvaringen som en färgkarta när jag vill välja färg. Länge har jag klarat mig med bara en förvaring men med fler distresser ville jag ha en till så det blev att köpa flera stämplar bara för förpackningen skull, tur att det finns rea :)

1 kommentar:

Michaela sa...

Jätte smart förvaring! Kul att se hur du förvarar dina saker! Har tänkt att skaffa samma saker som du har till dina papper,dock kommer jag aldrig ihåg vad det var:/....Här längtar man till vi får lägenheten så jag kan min dubbelgarderob i besittning=) Kram Michaela